Powered By Blogger

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ

Γράφει ο Χρίστος Γούδης
Δεν χρειάζεται κανείς παραφυσικές, διαισθητικές ή μαντικές ικανότητες για να διαδεί τα αποτελέσματα των εκλογών της επόμενης Κυριακής (20 Σεπτεμβρίου 2015). Ο «Τσύπριζα» πρώτο κόμμα με διαφορά 3-5% από την «Καφε-νέα Δημοκρατία» (έναν βαρύ πικρό παρακαλώ), με τρίτη τη «Χρυσή Αυγή» με ποσοστό 8-9% (χωρίς να αποκλείεται να ακουμπήσει και το 10%). Ακολουθούν τα λιμά: ΛΑφαζανÉ, Φωφόκ, ΚΚΕ (το κόμμα σου ΛΑ.Ε), ρυάκια, παραπόταμοι, παλιάτσοι και σφουγγαρόπανα, κάποια τελευταία κόμματα και αποκόμματα – τα υδαρή και τα των τσιρκολάνων – για να ξεπλένουν τα πατώματα (εντός ή εκτός) Βουλής και τις κατουρημένες ποδιές των ευρεωδανειστών μας.

 Καλά, θα μου πείτε και το ντέρμπυ; Ποιό ντέρμπυ; Πώς να φέρεις εξάρες μεγάλε ηγέτη της Νουδούλας στο εκλογικό τάβλι, όταν υποτίθεται ότι είσαι εκεί για να στηρίξεις την αστική τάξη που μόχθησε για να αποκτήσει μια μικρή περιουσία και μια μικρή σύνταξη, κι εσύ, όταν σε ρωτάνε αν αληθεύει ότι θα κοπούν οι συντάξεις όσων έχουν περιουσία, τούς απαντάς ψυχρά, στυγνά, και αδιάφορα: «δυστυχώς επ’ αυτού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, αυτά ψήφισε ο τσίπρας στο μνημόνιο για τις συντάξεις και αυτά θα κάνουμε κι εμείς» (κοφτή απάντησή του, στη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΔ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 13 Σεπτεμβρίου 2015).

ΕΝΦΙΑ λοιπόν, δυσβάστακτη φορολογία (δήμευση ουσιαστικά της περιουσίας) και επί πλέον κατάργηση των συντάξεων (δεδουλευμένων και χρυσοπληρωμένων), τουτέστιν πλήρης πτωχοποίηση των εργατικών, των επιμελών, των ικανών και των συνεπών πολιτών που επένδυσαν καθ’ όλη τη ζωή τους στην έννοια της νοικοκυροσύνης. Μέτρα επαίσχυντα, αν και αναμενόμενα από τα φθονερά και μοχθηρά τσιπρόνια της κομμουνιστικής ισοπέδωσης. Παράδοξα όμως για ένα υποτιθέμενο και πάλαι ποτέ όντως αστικό κόμμα που, απ’ ότι φαίνεται, έχει διαβρωθεί από τους δουλέμπορους της Νουδούλας που βγάζουν τον σκασμό για το λαθρομεταναστευτικό, όταν αυτοί οι νεο-υπηρέτες του Μαμωνά, που κατατρώγουν τα σπλάχνα της, καταφέρνουν να συγκρατούνται και να μην ευχαριστούν τους λαθραίους για την επιλογή τους να προσφέρουν φτηνή μαύρη εργασία στους πλουτοκράτες της νεοκαπιταλιστικής φεουδαρχίας.

Αστοί της Ελλάδας ξυπνήστε, ενωθείτε, και στείλτε τους στο διάβολο! Καλύτερα να συσπειρωθούμε σε μια αρραγή εθνικιστική γροθιά, υψωμένη απέναντί στον κοινωνικό μας εχθρό, παρά να φαγωθούμε εκουσίως από τους προδότες της παράταξης και του έθνους μας.
Χρίστος Γούδης
Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή»
στο Δήμο Αθηναίων

Copy the BEST Traders and Make Money (One Click) : http://ow.ly/KNICZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου