Powered By Blogger

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Τι χρειάζεται για να μπει κανείς στις 10 καλύτερες ιδιωτικές λέσχες του κόσμου


http://www.cercledelorraine.be/Content/Images/slider/img8.jpg

Η ιδέα των ιδιωτικών clubs ξεκίνησε από την Αγγλία, ως η επιθυμία των προνομιούχων αυτού του κόσμου να μην συναναστρέφονται με τους κοινούς θνητούς και εξαπλώθηκε σε πολλές πόλεις του κόσμου.
Τα νέα μέλη εισέρχονται μετά από πρόταση άλλων μελών και τις περισσότερες φορές δεν αρκεί η οικονομική επιφάνεια αλλά χρειάζεται επιπλέον και το κοινωνικό «ειδικό βάρος» του ατόμου.
Τα μέλη των λεσχών αυτών τρώνε, πίνουν και κάνουν δραστηριότητες στα καλύτερα και ακριβότερα εστιατόρια και μπαρ και σε κορυφαίες εγκαταστάσεις που είτε ανήκουν στο club ε ίτε τους παρέχεται προνομιακή πρόσβαση.
Annabel's, Λονδίνο
http://www.annabels.co.uk/sites/default/files/backgrounds/bar%20sitting%20wide.jpg
Ιδρύθηκε το 1963 στην ελίτ γειτονιά Mayfair του Λονδίνου. Το Annabel παρέχει το καλύτερο φαγητό και διασκέδαση. Πλέον, ο υπόγειος χώρος είναι ένα από τα λίγα σικ κλαμπ, στο οποίο η μέση ηλικία των μελών δεν ξεπερνά τα 60.
Προσέχετε, όμως: το γεγονός αυτό δεν μειώνει την επιλεκτικότητα του Annabelle με οποιοδήποτε τρόπο. Δύο αναφορές απαιτούνται για να ξεκινήσει η διαδικασία αίτησης εγγραφής, καθώς και ο αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας εξακολουθεί να επιβάλλεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αν βγάλετε το σακάκι σας την ώρα που χορεύετε θα σας πετάξουν έξω!
Kee Club, Χονγκ Κονγκ
http://www.washingtonlife.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/07/HongKong3.jpg
Τα μέλη εισέρχονται μετά από πρόταση άλλων μελών και στη συνέχεια έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις όπου μετέχουν προσωπικότητες όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Στινγκ, ο Μάικλ Τζόρνταν, σχεδιαστές, ηθοποιοί, μόδιστροι κ.ά. Το κόστος ανέρχεται στα 2.500 δολάρια τον χρόνο και στα 6.500 δολάρια για ισόβια εγγραφή.
The Yellowstone Club, Μοντάνα, ΗΠΑ
http://www.extravaganzi.com/wp-content/uploads/2012/11/Ski-Home-in-the-Yellowstone-Club-1.jpg
Μια γειτονιά για εκατομμυριούχους. Στο Big Sky της Μοντάνα, σε μια έκταση 55 τετ. χλμ. έχει χτιστεί ένα πολυτελές resort για σκι και γκολφ. Η εγγραφή κοστίζει 250.000 δολάρια, η ετήσια συνδρομή 20.000 δολάρια, ένα σπίτι πωλείται 1,6 εκατ. δολάρια και ένα σπίτι μαζί με το οικόπεδό του 18 εκατ. δολάρια. Μέλη του είναι ο Νταν Κουέιλ (πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ), ο Bill Gates, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, μεγαλοεπενδυτές κ.ά.
Capital Club, Ντουμπάι
http://hauteliving.com/wp-content/uploads/2012/01/venue-capital-club-dubai-business-power-lunch.jpg
Το καλύτερο ιδιωτικό κλαμπ στη Μέση Ανατολή δέχεται τα μέλη του μόνο μετά από πρόταση δύο ήδη μελών και δεν είναι σχεδόν τίποτα γνωστό για τα προνόμια που απολαμβάνουν – αν και μπορούμε να υποθέσουμε πως θα είναι βασιλικά. Πολλές επιχειρηματικές συμφωνίες έχουν κλειστεί στους χώρους του.
Bohemian Club, Σαν Φρανσίσκο
http://photos.vanityfair.com/2015/01/30/54cbf5591ca1cf0a23ac57cf_image.jpg
Ιδρύθηκε το 1872 στο Σαν Φρανσίσκο ως λέσχη κυρίων καλλιτεχνών, συγγραφέων και μουσικών. Με τα χρόνια οι προϋποθέσεις μάλλον «ξεχείλωσαν» για αυτό έγιναν μέλη του ο Ρόναλντ Ρέιγκαν και ο Ρίτσαρντ Νίξον. Σήμερα φιλοξενεί συντηρητικούς πολιτικούς και επιδραστικούς επιχειρηματίες.
Yacht club, Μονακό
http://www.boatinternational.com/bi-cms~/wp-content/uploads/2011/06/Monaco-Yacht-Club-Rooftop.jpg
Αυτό το club είναι για εκείνους που έχουν υψηλές απαιτήσεις. Όχι μόνο πρέπει να είστε καλά δικτυωμένοι, εύποροι και να έχετε δύο χορηγούς να σας υποστηρίζουν, αλλά να ξέρετε επίσης και κάποια βασικά πράγματα για την ιστιοπλοΐα. Ακόμα, θα πρέπει να μιλάτε άπταιστα Γαλλικά και να είστε οπαδός του οικοσήματος. Το YCM ιδρύθηκε το 1953 από τον πρίγκιπα Rainier.
Silencio, Παρίσι
http://silencio-club.com/media/upload/page/1/1.jpg
Απευθύνεται στους λάτρεις της τέχνης και σκοπός του είναι να παρέχει πρόσβαση σε καλλιτεχνικά γεγονότα (εκθέσεις, παραστάσεις κ.λπ.). Θεωρεί τον εαυτό «διάδοχος στα σαλόνια» του 21ου αιώνα. Ο σύλλογος περιέχει πολλές γκαλερί, μια βιβλιοθήκη τέχνης και ένα σινεμά μέσα στα επιχρυσωμένα τείχη του.
Στην τιμή περιλαμβάνεται και concierge service. Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 1.600 ευρώ τον χρόνο.
CORE, Νέα Υόρκη
http://keeclub.com/hongkong/wp-content/uploads/2013/02/lounge-2.jpg
Μέλη εδώ είναι ο ιδρυτής του Yahoo!, Jerry Yang, o Roger Waters των Pink Floyd και ο σχεδιαστής μόδας Kenneth Cole. Στο CORE είναι όλα σχετικά με την επιμέλεια του τρόπου ζωής, προσφέροντας στα μέλη του πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μάρκας πολυτελείας. Το club αυτό έχει πραγματικά τα πάντα: πλούσιο φαγητό, άνετες σουίτες, σπα και γυμναστήριο υπηρεσιών, συλλογή έργων τέχνης και μια ατέλειωτη λίστα πολιτιστικών εκδηλώσεων όλο το χρόνο.
Dracula's Ghost Riders Club, St. Moritz
http://www.theinternationalman.com/img/categories/kingsclub.jpg
Το St. Moritz είναι ήδη γνωστό ως η παιδική χαρά χειμώνα του τζετ σετ της Ευρώπης και από το 1974 είναι επίσης ήταν το φυλάκιο μιας από τις καλύτερες ιδιωτικές λέσχες στον κόσμο. Το Dracula's Ghost Riders βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Kulm Hotel και το βράδυ μετατρέπεται σε ευρωπαϊκό club και κομψό σαλέ. Η διαδικασία έναρξης λέγεται ότι περιλαμβάνει κάποια μορφή ντους σαμπάνιας!
Cercle de Lorraine, Βρυξέλλες
Κλαμπ περιζήτητο και ονομαστό καθώς μέλη του είναι επικεφαλής βιομηχανιών, γόνοι βασιλικών οικογενειών και άνθρωποι με πολιτική και οικονομική επιρροή. Η εγγραφή κοστίζει 1,750 ευρώ και η συνδρομή 1,500 ευρώ τον χρόνο

 newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου