Powered By Blogger

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Προσπαθούν να διασώσουν τον ΓΑΠ οι πουλημένοι...

ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ... ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Προσπαθούν να καλύψουν τον Γιώργο Παπανδρέου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μετά την αίτηση για άρση ασυλίας του για την μήνυση που έκανε πολίτης σε βάρος του για την απάτη του "Λεφτά υπάρχουν".
Οι γνωστοί πουλημένοι στην τρόϊκα, βουλευτές,χαρακτηρίζουν «αστεία» την υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Παπανδρέου και έστειλε στη βουλή ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας.
Μάλιστα ειρωνεύονται θα λέγαμε τον πολίτη που έκανε τη μήνυση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Παναγιώτης Σταμάτης, λέγοντας πως έχει γεμίσει το κοινοβούλιο με μηνύσεις κατά πολιτικών.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση αν και ο κ.Σταμάτης μήνυσε τον κ.Παπανδρεου για εξαπάτηση εκλογέων και διασπορά ψευδών ειδήσεων προεκλογικά με αφορμή το σύνθημα λεφτά υπάρχουν, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρόσθεσε στο δικό του αίτημα οτι τα αδικήματα αυτά τελέστηκαν και μετεκλογικά όταν ήταν πρωθυπουργός, με αποτέλεσμα η αίτηση που ήρθε στη βουλή να αντιμετωπιστεί με το νομό περί ευθύνης υπουργών που χρειάζεται υπογραφές βουλευτών για σύσταση εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής και όχι ως απλή άρση ασυλίας από την επιτροπή δεοντολογίας.
Οι ίδιοι κύκλοι της βουλής διαρρέουν ότι αν και με δεδομένη την κομματική γεωγραφία της βουλής δεν θα φτάσει ποτέ στη ολομέλεια, εντούτοις υπάρχει λένε  προβληματισμός στο κοινοβούλιο για τη στάση του Αρείου Πάγου, όσον αφορά τις μηνύσεις κατά πολιτικών, ο οποίος όλο και αυξάνεται.
Μην τολμήσουν να μην του άρουν την ασυλία. Βαρύ θα είναι το ανάθεμα του ελληνικού λαού στο κεφάλι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου