Powered By Blogger

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Απροειδοποίητα στο Ακσάζ η ΠΑ: «Για να μην ξεχνιόμαστε. Κι εμείς κι οι άλλοι.»



«Για να μην ξεχνιόμαστε. Κι εμείς κι οι άλλοι»: Με αυτά τα λόγια ο αρχηγός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, υπενθύμισε προ ημερών ότι κουμάντο στην ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων της χώρας, ευτυχώς δεν κάνει το τσούρμο των πολιτικών μας. «Τα παιδιά μας συνεχίζουν όπως πάντα να φυλάνε τα νησιά και το ποτάμι. Απο ξηρά, αέρα και θάλασσα.»
Τα ενάερια αντανακλαστικά των γειτόνων δοκίμασε σήμερα το πρωί η Πολεμική Αεροπορία, απογειώνοντας πακέτο αεροσκαφών με προορισμό το Ανατολικό Αιγαίο.
Σύμφωνα με το onalert.gr, «το πρωί με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ δόθηκε αιφνιδιαστική ενεργοποίηση των αεροπορικών δυνάμεων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με στόχο συγκεκριμένες εγκαταστάσεις σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου. Σε χρονικό διάστημα πολύ μικρότερο του προβλεπομένου έγινε ενημέρωση, στοχοποίηση, προετοιμασία, και απογείωση μεγάλης δύναμης αεροσκαφών όλων των τύπων από όλα τα κύρια αεροδρόμια της ΠΑ. Η αποστολή είχε απόλυτη επιτυχία.»«Τέτοια απροειδοποίητη άσκηση με τηλέφωνα να σκάνε βράδυ στα σπίτια και να τρέχει κόσμος στις μονάδες είχε να γίνει πολλά χρόνια.»
fox2magazine

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου