Powered By Blogger

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ 120 ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! (Πέφτουμε από τα σύννεφα...Ειδικά εμείς που ο κλάδος μας είναι ο ορισμός της διαφάνειας και την αξιοκρατίας...)


Καταγγελία για 120 προεκλογικές μεταθέσεις-ρουσφέτια υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών που υπεγραψε ο πρώην υπουργός, Φίλιππος Σαχινίδης, έκανε λόγο με δήλωσή του ο βουλευτής του σύριζα Δ.Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι έγιναν για «ψηφοθηρικούς λόγους».


Σύμφωνα με τον βουλευτή, «το χρονικό διάστημα από 9-4-2012 έως 11-5-2012 ο τότε Υπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης πριν αποχωρήσει, πρόλαβε να υπογράψει πάνω από 120 μεταθέσεις, τοποθετήσεις προϊσταμένων και αποσπάσεις (ακόμα και σε πολιτικά γραφεία) υπαλλήλων του Υπουργείου του για καθαρά προεκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους, αποδιοργανώνοντας ακόμα περισσότερο τον φορολογικό και φοροεισπρακτικό μηχανισμό. Να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μετακινήσεων υπογράφηκε αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών (9-11 Απριλίου) και συνεχίστηκαν έως και αμέσως μετά την διεξαγωγή των εκλογών (11 Μαΐου).


Το σχετικό υλικό με τα αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τις προεκλογικές μεταθέσεις είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενο στο γραφείο τύπου.


Ούτε η πρόσφατη ανακοίνωση νέας υστέρησης δημοσίων εσόδων τουλάχιστον κατά 15%, ούτε η διάλυση του φορολογικού μηχανισμού του κράτους από τον αναχρονιστικό και πελατειακό τρόπο διοίκησης που για χρόνια εφάρμοσαν εναλλάξ, φαίνεται να πτοούν τους συνεταίρους του μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Εξακολουθούν να «φροντίζουν» για την υποστελέχωση των υπηρεσιών με μοναδικό κριτήριο τις ρουσφετολογικές αποσπάσεις και προαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου