Powered By Blogger

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ TOY "ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ"

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Αντιμετωπίζει την διεθνή πραγματικότητα όπου κυριαρχεί η προσπάθεια εξέλιξης της παγκοσμιοποίησης, κινούμενη από μεγάλες ιστορικές δυνάμεις του χρήματος. Δυνάμεις που άλλοτε σε συνεργασία και άλλοτε σε διαμάχη επιδιώκουν τον έλεγχο του δυτικού κόσμου καθώς και των σφαιρών επιρροής.
Στην εξέλιξη αυτή του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος παρακολουθούμε δομικές κρίσεις που αποσκοπούν στην κλιμάκωση της κερδοφορίας. Ο καπιταλισμός σε αυτή την ιστορική φάση επιδιώκει την πλήρη διάλυση των εθνικών κρατών και οικονομιών και την μετατροπή ευρύτατων γεωγραφικών χώρων- αγορών.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση καθοδηγείται ολοκληρωτικά από τις δυνάμεις του τραπεζικού- χρηματιστηριακού κεφαλαίου και τις πολυεθνικές, αδιαφορώντας για την κατάσταση των εθνικών κοινωνιών.
Το γραφειοκρατικό τέρας των Βρυξελλών αντιστρατεύεται κάθε εθνική, παραδοσιακή, πολιτιστική αξία και επιχειρεί την πλήρη καταστολή των εθνικών δυνάμεων.
Στο ίδιο πλανητικό τοπίο διαμορφώνονται δυνάμεις ή πόλοι που λειτουργούν αντίριπα ή σε συνεργασία με την Δύση.
Στο συνοριακό μας περιβάλλον εξελίσσεται με τρόπο συστηματικό και αποφασιστικό η προσπάθεια του νεοωθωμανισμού να αναλάβει νέο ρόλο απειλώντας την κυριαρχία μας και την ιστορική μας υπόσταση, στο Αιγαίο, στη Θράκη και την Κύπρο.
Επιδιώκοντας την προσαρμογή των συμφερόντων τους σε πιθανούς συσχετισμούς , οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί αλλά πιθανόν και άλλοι αναμένουν την κατάλληλη στιγμή με διαρκή προετοιμασία εδάφους για να μας προξενήσουν προβλήματα.
Στο εσωτερικό η μακρά μεταπολιτευτική νύκτα έχει καταβάλλει την πατρίδα. Ένας διεφθαρμένος, ανίκανος και εξαρτημένος κοινοβουλευτισμός έχει δημιουργήσει παντού πληγές. Γενικευμένη διαφθορά, πελατειακή λειτουργία ου συστήματος, υποτέλεια στην εξωτερική πολιτική, κλίμα διάλυσης και χαμηλό φρόνημα στις ένοπλες δυνάμεις, χαοτικές συνθήκες στην παιδεία, νοοτροπία εύκολου πλουτισμού στην κοινωνία, καταλήστευση του δημόσιου πλούτου, γλωσσική πενία και αφασία, αντικοινωνικός συνδικαλισμός, εχθρικό κράτος για τον πολίτη και ένα ληστρικό τραπεζικό σύστημα, καταστροφή του παραγωγικού ιστού της οικονομίας, διαστρέβλωση της ιστορίας, εγκατάλειψη του ελληνισμού εκτός Ελλάδας, πνευματική παρακμή. Μια νεολαία που αναζητά σπουδές, εργασία και όνειρα και ξοδεύει τη δύναμή της σε ένα περιβάλλον απαξίωσης. Ένα σκηνικό βαθύτατα απογοητευτικό για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου