Powered By Blogger

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Και τα ρουσφέτια συνεχίζονται


Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν καθημερινά οι υπουργοί, οι υφυπουργοί και γενικά όλοι εκείνοι στην... κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου που έχουν τη δυνατότητα να βολεύουν τα... δικά τους παιδιά, έξω από τη διαδικασία του ΑΣΕΠ! Νέο κρούσμα, που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «δημοκρατία», με διαστάσεις και στις εσωτερικές ισορροπίες του κυβερνώντος κόμματος, είναι ο διορισμός από τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη σε θέση μετακλητού διοικητικού υπαλλήλου στο πολιτικό του γραφείο του Σπύρου Μίχου, γιου του βουλευτή Β' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ και γραμματέα του ΚΤΕ Εσωτερικών Λάμπρου Μίχου!



Την ώρα δηλαδή που η ανεργία τραβάει την ανηφόρα, καθώς χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι χάνουν καθημερινά τη δουλειά τους και πάνω από 7.000 υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα κινδυνεύουν να τεθούν σύντομα σε «εργασιακή εφεδρεία», ο υπουργός Εσωτερικών φροντίζει να βολεύει τα παιδιά των συντρόφων του βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, εξασφαλίζοντας έτσι εύκολα δουλειά, που σε διαφορετική περίπτωση θα έβρισκαν πολύ δύσκολα.



Η προκλητική αυτή ενέργεια του κ. Καστανίδη, ο οποίος κατά τα άλλα είναι υπέρ της αξιοκρατίας και της αξιοσύνης, δημιουργεί μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μίχο, ο οποίος θα πρέπει να απολογηθεί στους ψηφοφόρους της εκλογικής του περιφέρειας, οι πολίτες της οποίας αντιμετωπίζουν και αυτοί σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ η περιοχή πλήττεται ιδιαίτερα από την ανεργία.



Πάντως, η απόφαση αυτή του υπουργού Εσωτερικών δεν είναι ανεξάρτητη από το γεγονός ότι ο κ. Μίχος είναι γραμματέας του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ, καθώς θέλει να εξασφαλίσει την ηρεμία στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μίχος, ως δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, επί 16 συναπτά έτη... κατάφερε να εντάξει τον δήμο του στους... πρωταθλητές των χρεών, καθώς τον παρέδωσε με χρέη που ξεπερνούν τα 9.000.000 ευρώ!
dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου