Powered By Blogger

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

       Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές 2019 και όλα δείχνουν ότι η απόσταση ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται. Ο φερέλπις γόνος μεγάλης οικογένειας αποτυγχάνει να βγάλει νοκ-άουτ τον ολετήρα του ελληνισμού, πολιτικού απατεώνα, καταληψία.
       Μόνη λύση να μαυρίσει ο ελληνικός λαός τα δυο αυτά κόμματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί με ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ,ΠΟΤΑΜΙ,ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! 
        Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε την Μακεδονία με την συμφωνία των Πρεσπών,άφησε ανενόχλητα να γιγαντωθεί η τουρκική απειλή, γέμισε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και υποτίθεται πρόσφυγες,εγκληματικότητα, σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλοφύλων,διέλυσε την οικονομία με τα κάπιτολ κοντρόλ,έφυγαν 500.000 Έλληνες στο εξωτερικό,θέλει να αποδώσει μαζικά ιθαγένεια σε αλλοεθνείς και να τεκνοθετούν τα έμφυλα ζευγάρια.Ως που θα πέσουμε άλλο;Και όμως έχει πιο κάτω.
       Η ΝΔ σιγοντάρισε στα περισσότερα τον Σύριζα και η κριτική της είναι περιορισμένη και ίσα ίσα για να περιορίσει τις εκλογικές της απώλειες από την διολίσθησή της σε επιλογές συμβιβασμού με τον εθνομηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ.
      Το ΚΙΝΑΛ που δεν είναι παρά το ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα έχει να παλέψει με το κακό εαυτό του που μας έφερε σαν Ελλάδα σ'αυτήν την δεινή θέση.Το ΚΚΕ είναι στο κόσμο του εκτός εποχής πραγματικό απολίθωμα.Το ΠΟΤΑΜΙ δεν είναι παρά ένας αχταρμάς που όσο αποσυντίθεται τόσο τα εθνομηδενιστικά στοιχεία του φανερώνονται.Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ έχει έλλειψη συγκρότησης τα περισσότερα στελέχη του διέφυγαν σε ΣΥΡΙΖΑ κυρίως ακολουθώντας την εθνομηδενιστική του πολιτική.Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι τραγικοί!Δίχως αυτούς δεν θα υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και ούτε η συμφωνία των Πρεσπών!
      Μαύρο λοιπόν στους συστημικούς και ψήφος στις αντισυστημικές  πατριωτικές, εθνικές δυνάμεις που αντιπαλεύουν τον εθνομηδενισμό, την πλουτοκρατία και το σύστημα που ταλαιπωρεί το ελληνικό λαό.
      Οι πιο κρίσμες εκλογές μέχρι τις επόμενες....      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου