Powered By Blogger

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΙ

                   Ήμουν φοιτητής όταν συνάντησα για πρώτη (και μοναδική;) τον Ζουράρι σε ένα βιβλιοπωλείο στην Πάτρα το 2003-2004.Μιλήσαμε για διάφορα και με συμβούλεψε να κάνω την θητεία μου στην Θράκη (στον Έβρο) ,τελικά πήγα στην Χίο, αυτό που με έκανε να μιλήσω μαζί του ήταν ο πατριωτισμός του και η αγάπη του για την ορθοδοξία και η αντίθεσή του με την ψευδοελίτ που κυβερνά την Ελλάδα.
                   Το τελευταίο καιρό έμεινα έκπληκτος ότι όντως βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστηρίζει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην εκχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας (και  της εθνικότητας και της γλώσσας...) στα Σκόπια. Δικαιολογία ότι δεν μπορεί να ρίξει κυβέρνηση της αριστεράς....Δηλ. η Αριστερά είναι υπεράνω της Ελλάδας κ. Ζουράρι; Που το βρήκατε αυτό γραμμένο;Να καταστραφεί η Ελλάδα για να υπάρχει αριστερά;Η αριστερά έχει στο ιστορικό της ότι προέτρεπε για ανεξάρτητη Μακεδονία και η απόσχιση εδάφους και ιστορίας είναι εσχάτη προδοσία γι'αυτό εκδιώχθηκαν οι κομμουνιστές περισσότερο παρά για την ιδεολογία τους.Με το να στηρίξει μια κυβέρνηση που εκχωρεί τώρα το όνομα αύριο και εδάφη στο όνομα της αριστεράς δεν παρά είναι μια αυτοεπιβεβαιούμενη προφητεία. Άδικα στηρίζεις την αριστερά που  έχει ήδη διαπράξει το έγκλημα του 21ου  αιώνα κατά της Ελλάδας έχει πέσει ήδη στην συνείδηση των Ελλήνων. Μα δεν πρόκειται να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ παραπάνω από άλλες 100 ντροπιαστικές μέρες ...Τα δυο μηνιάτικα είναι όλη η υπόθεση;
                   Θλίψη μου έρχεται γιατί σε είχα σε εκτίμηση αλλά έτσι είναι η ζωή άλλους αφήνεις και με άλλους προχωράς.Τουλάχιστον εάν το διαβάσεις αντί για ένα δάκρυ να σκεφτείς και να μην στηρίξεις με ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που στον επιθανάτιο ρόγχο της θέλει να πάρει μαζί της και την Ελλάδα.


ΔΙΗΝΕΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου