Powered By Blogger

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Μίκης Θεοδωράκης για Μέρκελ: «Ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια και να μας αποτελειώσει - Μας έκανε ραγιάδες»

Μίκης Θεοδωράκης για Μέρκελ: «Ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια και να μας αποτελειώσει - Μας έκανε ραγιάδες»Καταπέλτης ο Μίκης Θεοδωράκης για την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ που επισκέπτεται από χθες την Αθήνα.
«Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα», έγραψε ο διάσημος μουσικοσυνθέτης στην προσωπική του ιστοσελίδα, και συνέχισε σχολιάζοντας τα εξής:
«Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια».
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, η «άσπονδη φίλη» των Ελλήνων περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, «ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου