Powered By Blogger

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Απειλές στον διοργανωτή του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό στην Αθήνα - «Δεν φοβάμαι τίποτα»

Απειλές στον διοργανωτή του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό στην Αθήνα - «Δεν φοβάμαι τίποτα»Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο εμπνευστής και διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας για το Σκοπιανό, νομικός Δημήτρης Μιχάκης, καταγγέλλει πως δέχτηκε απειλές ακόμη και για τη ζωή του.
Όπως ανέφερε σήμερα, δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα με το οποίο τον καλούσαν να ακυρώσει το συλλαλητήριο, μέσα σε λίγες ώρες.
«Δηλώνω και το καταγγέλλω δημοσίως ότι σήμερα είχα ένα τηλεφώνημα απειλητικό, εναντίον μου δίνοντας μου διορία να ακυρώσω και να μη γίνει αυτό το συλλαλητήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι απείλησαν τη ζωή του.
Ο κ. Μιχάκης ανέφερε πως θα προσφύγει στον Εισαγγελέα για το περιστατικό και συμπλήρωσε ότι «δεν φοβάμαι τίποτα. Αφορά την πατρίδα μας και την ενότητα όλων των Ελλήνων. Θα πάω στον Εισαγγελέα και θα βρούμε πιο άτομο ήταν αυτό και τι υποκρύπτεται από πίσω».
Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες για το συλλαλητήριο της Αθήνας θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, που προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες, ενώ είπε ότι οι ομιλητές «θα κρατήσουν την ενότητα του ελληνικού έθνους και του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου