Powered By Blogger

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Γάλλος μπλόγκερ γράφει για τις καλύτερες διακοπές της ζωής του: Στην Εύβοια, το μεγάλο νησί

Οι έξι ημέρες του στην ΕρέτρειαΓάλλος μπλόγκερ γράφει για τις καλύτερες διακοπές της ζωής του: Στην Εύβοια, το μεγάλο νησί

Για τις καλύτερες διακοπές της ζωής του γράφει ο Γάλλος blogger Careli στη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα της Γαλλίας για blogs, over-blog.com.
Ο ίδιος αναφέρεται στις μαγικές διακοπές που πέρασε στο «μεγάλο νησί», την Εύβοια, και συγκεκριμένα την Ερέτρια.
Κάνοντας την καθιερωμένη του πεζοπορία στις 7 το πρωί, ο Careli περιγράφει την άδεια από κόσμο πλατεία της Ερέτριας με τα δεντράκια, τα μικρά μαγαζάκια με σουβενίρ, τα εστιατόρια και τα καφέ κατά μήκος της παραλίας, που μόλις σήκωναν τα ρολά τους.
Μάλιστα, αυτό που του κίνησε το ενδιαφέρον είναι τα πολλά εικονοστάσια που παρατήρησε στην άκρη των δρόμων, στη μνήμη εκείνων που χάθηκαν στην άσφαλτο.
Αυτό που δεν βαριέται να επαναλαμβάνει στο κείμενο του είναι οι βόλτες που μπορεί κανείς να απολαύσει κατά μήκος της ακτής και ο ίδιος ομολογεί πως «θα μπορούσα να περπατώ αυτή τη διαδρομή ξανά και ξανά επί ώρες».
Οταν έφτασε η τελευταία ημέρα των διακοπών του, συνειδητοποίησε ότι θα επέστρεφε στη σκληρή του καθημερινότητα, «αλλά ευτυχώς κατάφερα να ζήσω έξι ημέρες-ευχάριστη παρένθεση».
Το τελευταίο του βράδυ στο ξενοδοχείο ήπιε ούζο για τελευταία φορά και θαύμασε τη θάλασσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου