Powered By Blogger

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΑΜ: Εκδήλωση-Ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. Παρακολουθείστε το Video!

ΣΧΌΛΙΟ: Χθες ο ΓΓ του ΕΠΑΜ -  Οικονομικός Αναλυτής Δημήτρης Καζάκης, ήταν καλεσμένος από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας (ΕΚΧ) κ. Μπασινά, για να μιλήσει σε εργαζόμενους, άνεργους και απολυμένους των εργοστασιων της  Πόλης.

Στη Χαλκίδα σήμερα, πολλά από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας που λειτουργούσαν για πολλές 10ετίες έχουν κλείσει και οι εργαζόμενοι έχουν βρεθεί στο δρόμο και  παραμένουν απληρωτοι για πολλούς μήνες.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι ότι οι πρ. εργαζόμενοι, έχουν καταλάβει το κτίριο της Περιφέρειας διαμαρτυρόμενοι για όλη αυτήν την κατάσταση.Εκεί την περασμένη εβδομαδα τους επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΕΠΑΜ με επικεφαλής τον Δ.Καζάκη και αντάλλαξαν απόψεις για την απεργεία διαρκείας στην οποία συμμετέχουν. 

Μετά την επίσκεψη αυτή, ο ΓΓ του ΕΠΑΜ αποδέχθηκε την πρόσκληση του Προέδρου του ΕΚ να μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτών και εργαζομένων στο ΕΚ και χθες πραγματοποιήθηκε  η υπόψη εκδήλωση με εξαιρετική επιτυχία.

Ο κόσμος, που από νωρίς είχε κατακλύσει την αίθουσα και τους εξωτερικούς χώρους του ΕΚ ήταν εξαιρετικά πολύς για τα δεδομένα της Πόλης, δημιουργόντας το αδιαχώρητο. 

Μετά την πρώτη τοποθέηση του ο Δημήτρης Καζάκης απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που του τέθηκαν. Η βραδυά τελείωσε μετά από μία διαδικασία 4 ωρών! (VIDEO).. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου